Studený den

Studený den

Anotace: Podzimní chladné počasí

Sbírka: Verše z bytu

Když venku klesne teplota
lidé si zatopí v kamnech
kouř se nad domy třepotá,
jako dech startující na rtech

Dým se po střechách plazí,
jako na plotech vinné révy
tlaková níž mu křídla srazí
a zanedlouho se zima zjeví

Stříbrné nebe,jako pustý sad
z němž nezbyla žádná parména
do zahrad pomalu padá chlad
jenom vítr zvedá k nebi ramena
Autor Petr27, 21.11.2021
Přečteno 172x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí