problém

problém

jsem nerad střízlivý takhle přes den,
a na večer.
rána snadno nezvládám,
tak je přeskakuji spánkem.

nejprve jen hádala,
proč o chvíli uskakuji do vedlejšího pokoje
u ní v bytě.

u mě se zas smála,
jak našla ten pekáč poloprázdných,
pod postelí

po chvíli se přidala, bavila,
nestyděl jsem se dát si před ní,
sklenku,
dvě, tři

poprvé, co jsme se líbali, si nepamatuji
poprvé, co jsme píchali, také ne
z každého večera půlku vytratím
a její kamarádi se ozývají, že se pořád opakuju

jednou jsem prý zvýšil hlas,
jednou přišel domů bez tří zubů,
bylo jedenáct dopoledne a dali mi dva stehy,
nejednou jí rozbil sklenky a talíře,
nejednou jí říkal,
že mám asi problém.

naposledy přijela s flaškou ona
a řekla, že mi nerozumí.
Autor aiden, 27.11.2021
Přečteno 167x
Tipy 1
Poslední tipující: Uličný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí