snad

snad

můj komik je fešák
pravda trochu věšák
v dobrých rukou pašák
pro někoho strašák
pro někoho klaďák
miluje tvůj chlaďák

všechno je to v hlavě
myslím na to právě
všechno je to v mozku
tvrdohlavý mezku

jsem prý psychopat
je mi to jedno
mám to tak rád

roztáhni sošky
voníš božsky
hrají si v koupelně
nezní to tajemně

Autor Poledne, 27.11.2021
Přečteno 124x
Tipy 4
Poslední tipující: Uličný, Iva Husárková, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí