Cestou svou se dej

Cestou svou se dej

Anotace: Napsáno: 29.11.2021 Pro V.

Sbírka: Růžové dno

Nejsem tak silný jak se zdám,
mám mnoho chyb a tak se tě radši vzdám.
Raději tě nechám odejít,
než se časem v smutku rozejít.

Teď jen zapomenout na ty chvíle,
kdy miloval jsi a já ještě více.
Dnes už vím, po čem toužíš
a ty víš, co mé srdce souží.

Nemám již důvod o tebe bojovat,
když nemáš zájem, můžeš se radovat.
Tak běž, jsi volný jako mladý pták.
Nech mě být, ať se můžu také silným stát.

Autor Miborrow, 29.11.2021
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: paradoxy, kikin87, Uličný, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě pojato, tak oběma hodně štěstí do života.)

29.11.2021 19:12:04 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí