Do lesa

Do lesa

Fujavice meluzína

okolo lesa černého

v něm zvěř se schovává

a potok je už zamrzlý

hajný rajon obchází

a krmit chodit musí

 

Děda mráz

svou holí vládne

a na všem

bílé nic

 

To všechno

je tu pro nás

do přírody půjdem

až vypadneme z domu

až televizi vypnem

 

Podívat se někam ven

dojet autem

k poli bílému

a pak pěšky

někam k lesu

 

někam

kde je klid a mír

Autor Fil, 01.12.2021
Přečteno 155x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Emily Říhová, Psavec, Sonador, mkinka, Fialový metal, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Kde je klid a mír.....Ji./úsměv/

02.01.2022 14:17:02 | jitoush

Klid a mír do celého prosince přeji a méně doteků dědka mrázka .)

01.12.2021 09:23:53 | Constantine

To je fakt. Přírodě zástrčky není třeba. A ten "program" tak utěšeně pestrý.
Pěkná procházka, ruku v ruce s poezií*

01.12.2021 01:16:57 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí