Půjdem rádi ...

Půjdem rádi ...

červený rybíz

černý a bílý

na květech sedí

motýli

barevní a bílí

 

nektar jim tak chutná

až se tomu

diví

 

potom zase poletí

už je nové

století

 

všechno je tak

jiné

celý svět se mění

to nebude náhodou

zima je ted' pod vodou

 

příroda už spí

to se rozumí

lidé ale nikoli

chodí zima po poli

 

vánoce a Nový rok

do sklenice horký grog

zase přijde jaro

slunce tráva čaro

čarokrásný den

půjdem rádi ven

Autor Fil, 20.12.2021
Přečteno 157x
Tipy 8
Poslední tipující: kikin87, Fialový metal, šerý, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice hravé a barevné !
Díky a ať se daří.
VMF

20.12.2021 12:34:19 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí