Starý rok se chýlí

Starý rok se chýlí

Anotace: starý rok končí :)

Sbírka: Verše z bytu

Starý rok se chýlí,
aby předal vládu
čas oslavné salvy střílí,
že nevyhne se pádu

O půlnoční hodině
rok,jako kmet zmírá
pravda je prý ve víně,
jež nám srdce svírá

Rok se velmi krátký zdál,
ač krutý,štědrý měl klín
mnoho dobrého nám dal
děkujeme,za tvůj čin

Spi sladce zašlý roku
v prostém, tichém hrobě
Pak vypijeme trochu moku
a oslavíme narozené robě
Autor Petr27, 27.12.2021
Přečteno 190x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí