Že jsem tehdy nejel radši do Přerova

Že jsem tehdy nejel radši do Přerova

Anotace: Toto bylo psáno na zadání: 100 slov a povinná věta "Co si to o sobě myslíš?".

 
 
Kráčel jsem ulicí, 
zamyšlen asi, 
nevnímaje, zda jsem jinde, či tady.  
Šla proti, culící. 
Havraní vlasy 
ovívaly její triko i vnady. 
 
Magnety v košících, 
docela jistě. 
Absolutně nešlo strhnout z nich oči. 
Bylo to v Košicích, 
podivném místě. 
Testosteron měl jsem v krvi i moči. 
 
Nebyl jsem v pořádku, 
omámen z pekla? 
Jevil jsem se zřejmě trochu zbloudile.  
Píši to po řádku. 
Pak na mě štěkla: 
"Co si to o sobě myslíš? Loudile!" 
 
Teď loudím "evrydej", 
povolit uzdu. 
Dvacet roků řetěz chléb je můj denní. 
Trochu klid jen mi dej, 
furt říkám: "Už jdu.",
slečně, která dávno slečnou už není...
Autor Koala, 09.01.2022
Přečteno 104x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Vědma, mkinka, Lexi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nevím, jestli k pláči nebo k smíchu, ale super ;-)

09.01.2022 08:36:36 | Lexi

Díky, Lexi, za nákuk a příjemný koment.

18.01.2022 12:01:06 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí