Zpověď Harlekýna

Zpověď Harlekýna

Anotace: Napsáno: 28.1.2022 Pro L.

Sbírka: Bláboly

Víš co je láska, moje drahá?
Víš co je bolest a vše co k ní spadá?
Má minulost mě tíží stále,
ty vzpomínky mě ničí právě.

Prvně to byl on a pak ona,
byl to těžký rok pro nás oba.

To pouto s ním je již dávno pryč,
a ty na mě stále tasíš ostrý bič.
Je to sranda, velká, viď?
Tak prosím táhni, ať mám klid.

Autor Miborrow, 28.01.2022
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Kan, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí