Dejvická nádražní

Dejvická nádražní

Anotace: mezi kolejemi

Dejvická nádražní

Kde ve chvilce,
chtíce zázraků
dálek a cílů kýžených,
připomene si cíle své,
své touhy, své sny a přání,
když do minut pár,
opustí jak nebylo více.
Pro ty cíle co mine v dlani,
pro netušené sliby tvé.
Tam však je mladý stár,
přemýtaje přec nohou zemdlených
a sníce o pivu na spilce,
hledíce do mraků...

Autor Dominik Plesr, 11.02.2022
Přečteno 170x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí