Zakázaná oblast Tvé duše

Zakázaná oblast Tvé duše

Píšu Ti po duši stačí to na pár stránek
do zakázané oblasti Tvých snových dálek
neřesti schovám pod víčky svých řas
na černo jezdím i přesto nezbývá mi čas
před zlozvyky zavírám své modré oči
a Tvůj svět se stále dokola točí
revizor mě chytil na konečné zastávce
osud jde většinou ovlivnit jen krátce

Autor Anety poetry, 13.02.2022
Přečteno 165x
Tipy 7
Poslední tipující: Marry31, Sonador, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji krásně se četlo

14.02.2022 09:26:51 | Marry31

I za tu krátkou dobu
..se zapíše do srdce*:)

13.02.2022 21:59:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí