Šla jsem

Šla jsem

Anotace: Svobodná a přitom tak trochu uvězněná sama v sobě.

Šla jsem městem opuštěným,
tmavou nocí, ránem bledým,
šla jsem po chodníku, trávě bosky,
ranní rosou, nočními blesky.

Šla jsem městem utišeným,
horkým sluncem, večerem vlahým,
šla jsem okolo domů, bank, barů,
vůní sadů, dýmem po cigáru.

Šla jsem takhle městem sama,
do myšlenek zahloubaná,
šla jsem alejí, parkem,
zimou, deštěm, horkem.

Šla jsem města ulicemi,
srdce lehce poničený,
šla jsem city zhrzená,
nová, láskou zrazená.
Autor Kakofonie osudu, 01.03.2022
Přečteno 180x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Friday, Anety poetry, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná ,pěkná... Jdi, jen jdi, uvidíš až na konci pointu příběhu .)

07.03.2022 12:42:47 | Constantine

Svižně se četlo, hezká.

01.03.2022 22:45:47 | Anety poetry

Je to občas těžké. Drž se.

01.03.2022 22:12:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí