Bytostí spokojenou

Bytostí spokojenou

Jsem věčně naštvanou
Beatou Královou a
jsem věcně nespokojenou
Emmou Bovaryovou a
vlastně nejsem vůbec ženou a
nemam dobrý mravy a
i když mě vařit baví tak
hubu mam jak dlaždič a
v posteli mívam drobky a
občas nenosim kalhotky a
i přesto jsem romantik
takovej spíš klasik
co chce snídat sám a
procestovat svět ale
hlavně všechno smět
křičet a mít sex
nenávidět a
mít na každym prstě kamarádů pět a
ležet v trávě
s prázdnem v hlavě
v rukou mít svět a
mít nohy bosý a
schytat žihadla vosí a
stavět si dům a
bejt taky jednou
bytostí spokojenou
protože jíst peníze mi nechutná
a taky proto,
že jsem dost nerada dospělá.
Autor 2008, 24.03.2022
Přečteno 161x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, paradoxy, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí