Hřích zrady

Hřích zrady

Anotace: a hřích je možná i to, že pocit viny nikdy nepřišel

"Čas rozdělit naše cesty,
sbohem,"  ani nezamávám
"Spatříme se ještě někdy?"
otázka zazní v obavách.

Ohlédnu se, usměju se,
podívám se na vás v pravdě,
odhalím vše, ukážu vše,
nepřečtu si zlobu v zprávě.

"Proč?" prolétá ke mně vzduchem,
předstírám, že nic neslyším.
"Bez tebe nám lépe bude,"
pravda, proto se usmívám.

Bez očí a hlasů v zádech,
kráčím tak, jak jsem vždy chtěla,
nestarám se, jak se máte,
nenapíšu, proč bych měla?

Galerie mého mobilu
není zde však žádná fotka
blízko vašemu portrétu
a nebyla tam ani včera.


-březen 2021

Autor onlyKRYSA, 25.03.2022
Přečteno 112x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, paradoxy, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň .)

25.03.2022 08:04:48 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí