Poztrácení

Poztrácení

 

Ve večerním světle ulice
rozpustím se v opileckém tichu.
A v kapkách zvonivého smíchu
naleznu ztracené mladí,
co k nerozumu svádí.
A vábí vzpomínky,
jež jsme si mysleli,
že už jsou ztracené.
Ty pradávné proměné,
co určili našeho života chod..

Autor Klára Němcová, 26.03.2022
Přečteno 178x
Tipy 19
Poslední tipující: Rozmarýna, Jan Kacíř, Kan, šerý, Sonador, Psavec, mkinka, paradoxy, Fil, Krahujec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravo, Kláro N. Jsem poezií potěšen.
Jen škoda, že zde tak málo publikuješ.

26.03.2022 21:44:58 | šerý

přechodníkem do mladí.. pěkně poskládané

26.03.2022 20:42:56 | DvorskyJan

Ju ... Hezké čtení.

26.03.2022 17:03:50 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí