Dom je prázdny

Dom je prázdny

 

Dom je prázdny
Život je vratký
A na smrť sú
Aj anjeli krátky

Len tvoje slovo
Ma upokojí
Keď bleskom a hnevom
Sme naveky svoji

Nie nechaj ma Starká
Vítam tvoju náruč
Len kvety mi dones
Zlým myšlienkam poruč

Aby ma nechali
Dvere zatvorili
A k mojmu žialu
By sa pripojili

Prebublává láska
Bystrým potokom
Tak preteká život
Pod mojim oblokom

 

4/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 19.04.2022
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, šerý, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, tahle je velmi aktuální, pohřeb (starkej) je zítra...

20.04.2022 14:24:53 | Anna Kristýna Černá

"Dom je prazdny" ale mě si právě naplnila zdatně napsanou poezií. Líbí semi to*

19.04.2022 11:56:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí