Strach a zhouba nebeská

Strach a zhouba nebeská

Anotace: Strach a zhouba nebeská, připluly dneska do Česka.

Strach a zhouba nebeská,
připluly dneska do Česka.

Zavládl chaos, bortí se lidské naděje,
vždyť nic dobrého tu ani tam se neděje.

Nevím, nevíme, nevědí kudy kam,
svou sbírku hříchů v zoufalství polykám.

Prosby a omluvy plní ulice,
když ocelot stíná ostřím tu chátru,
směju se výsledku bytí já velice,
a proklínám života matku.

Autor David__S, 04.05.2022
Přečteno 111x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...napsaný zajímavě...ale nechápu o čem...

04.05.2022 13:54:23 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí