První den žena

První den žena

Zapálené svícny

otevřené oči

myšlenky skáčou

jak na kolotoči

 

První den jsem žena

zábrany stranou

nebudu naslouchat

píseň ohranou

 

Nebudu poslouchat

ničí hloupé řeči

nebudu diktovat

život svůj v křeči

 

Dirigent směje se

mým katastrofám

hrboly na trase

muziku notám

 

Odvahu jistotu

čas na bláznění

chybička vloudí se

a pak tu není

 

Vezmi mě živote

na horskou dráhu

ale jen pomalu

díky za snahu

 

5/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 17.06.2022
Přečteno 192x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, CULIKATÁ, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí