Stůj

Stůj

Jací bychom

asi byli

nebýt doby

minulé

jak bychom si tady žili

rozdej jídlo

pro chudé

 

Bohatý by byl

náš stát

těžko už se vymlouvat

 

Po třiceti letech

máme podíl

svůj

že to tady chodí

jako když je stůj

často

Autor Fil, 12.07.2022
Přečteno 151x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, kudlankaW, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí