další matrixoidní dílko

další matrixoidní dílko

přišel jsem k objektu reálného světa
(třeba židli nebo varné konvici)
a zkusil jsem mu dát Tip
a ono se vám nic nestalo
nefungoval ani lajk
ani změna přístupových práv
na "pouze pro čtení"
ukládání a nahrávání pozice taky nefunguje
stejně jako progress bar když čekám na nějakou událost
on bude asi ten realspace implementovaný
nějak úplně jinak...
Autor danielsoft, 08.08.2022
Přečteno 125x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, šerý, Lighter, mkinka, Psavec, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když to nemá chip, není to smart...:-D

09.08.2022 11:44:01 | Lighter

...a když to není smart, není to moderní art...;-)

09.08.2022 13:46:17 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí