Za okny

Za okny

Anotace: Snad se k dnešnímu dni hodí

Za okny mráz
A mě bude snáz
Říkat se, že protrhla se hráz
Naivity
Překážek
Tuposti i hlouposti
Nevědomí chránící poznání
Síla moci v bezmoci
Tak kde je?
Všude tu
Přehlížená
Zkušenost
A co apatie, říká si
Dusí se
Dávka kyslíku
Dávka morfia
Vzpomíná na barevné chvíle s ní
Něhu i pohlazení
Noc
Den
V objetí i útrobách
Hledá
Dokud mysl
Tělu děj přeje
Křičí
Ještě dávku
V deliriu
Chvěje se a přitom prameny potu stékají
Chtěl ji vidět bosou s tou ranní rosou
Byla mu tak nablízku
Překročí hranici
Smutku a žalu
Prázdný a odevzdán
Děje se i naděje
Sny
Mátožení
Zpěv rockové opery
Basa se rozjíždí
Membrány bubnů
Membrány reproduktorů
Řvou a křičí
Bič Boží
Bič Boží je vyžene
Stejně jednou, v prachu lehnou a červi se rozlezou
Dnes?
Dnes i zítra
Každý den
Autor umělec2, 18.08.2022
Přečteno 213x
Tipy 9
Poslední tipující: Caliéry, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, šerý, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy anonci jsem bral jako výzvu k pohodě ale až mě zatrnulo! Pěkně poskládaná popisnost tématu i s odkazem na Primitives group.*
Rád jsem přišel.

18.08.2022 16:16:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí