Starej chleba

Starej chleba

Pliveš oheň, chceš-li tak se hádej
Šleháš plameny, si představ jak příjemně pálej
Z kamaráda známej, ze známýho „jo, něco mi to řiká“
„Někde sem ho viděl“, na beze mě se lehce zvyká
A hodiny tikaj, holky poskvrněný na zastávce Winterfreshe žvýkaj
Tři mínus je v pohodě, na matiku večer nebyl čas
Stejně má to spočítaný, v davu zaniká jí hlas
Strachu propadává jak pade v automatu na sušenky

Smáli se spolu loni, výlet do ZOO a sloni, krásný dlouhý vlasy
Škrabátko tu není pro ni
Už je nakrátko, stihne to, když za minutu zvoní?
Buď jak buď, nemá hlad, ale chuť asi
Zažíváme trapasy, jsme nahraný
Pánové a dámy, slečny, chlapáci – zloděj prachy vrací do kasy
Rozloučí se s úsměvem, ať je půlnoc nebo půlden
Další vůl jen
Těžký definovat pojem normální, poznat poslední kapku
Ten zásadní průser zaniká ve zmatku

Holka kvete jako růže, ostatní jsou starej chleba

Autor Floutkovskij, 05.10.2022
Přečteno 111x
Tipy 7
Poslední tipující: Houslistka, kudlankaW, Holoxicht, mkinka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Styl a dobrý.

05.10.2022 13:36:55 | mkinka

Děkuju.

05.10.2022 15:56:21 | Floutkovskij

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí