Dvakrát típlej vajgl

Dvakrát típlej vajgl

Bába z balkónu mě odhání, že vedle
Strkám klíče, do hajzlu, proč se ohnul
Tak druhej, hotovo, výhra
Se rozsvítilo venkovní světlo
Držim se zábradlí, lehce hladim schody
Opřu se do nich a jdu, vykračuju
Hrdej na úspěch, kterej se nechce dostavit
Stojim před dveřma, jmenovku sem za rok nevyměnil
Brána do klidu, nádobí, prázdný láhve a postel se vyfukuje
Udrží mě? Skočim tam

A ráno? Nevim kolik je, myslim na cígo
Sem na nohou, popelník přiděluje celkem solidní vajgl
Půlka hoří, tak na pět tahů
Ale po druhým mi začne hořet hlava
Dvakrát típlej vajgl
Koukám na ten brajgl, ale je mi to zcela u prdele

Nechal sem si lahváče, je v tý lednici?
Už tam není, otvírák pod stolem na podlaze
Se shejbám, řvu jak uzbekistánskej vzpěrač na soutěži
Nemám rád, když někdo křičí

Většinou to na hajzlu končí, žárlivý borci ti vo topení hlavu ničí

Autor Floutkovskij, 07.10.2022
Přečteno 108x
Tipy 6
Poslední tipující: kudlankaW, Marten, Stanislav32, Holoxicht, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí