Cesta pro cigára

Cesta pro cigára

Tiše! Tisíc malejch kosmonautů v břiše
Ať sem Shorty, nebo Jára
Ztrácim se jak špatnej fotr cestou pro cigára
Ministr marnýho slibu
Zlatá medaile za opakování chyby
Jedu pro polívku, doufám, že maj slevu
Co by kdyby..

Autor Floutkovskij, 09.10.2022
Přečteno 100x
Tipy 5
Poslední tipující: kudlankaW, Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí