Bílej tygr

Bílej tygr

Sny o bílejch tygrech, bílý stěny, bílý a barevný sklo
Zlo, zdá se mi o bláznech, kterym přeskočilo
Doktoři a doktorky, světlo, tma - čas běží
Prázdnej obal od pizzy tu měsíc leží
Čtyři druhy sýrů, nekonečně druhů pocitu a chutí se mlátěj jako v ringu
Nemá rohy, natož rozhodčího
Vypadá to bledě, ztráta barvy, zápas k prohře - otočí ho?
Snad reputaci napraví, vědom si svých kvalit
Trestný minuty, hodiny a dny ve znamení ostud
Vaří z vody, nezná postup, hledá osud
Hodnej malej kluk to byl, kdekdo věřil v jeho úspěch
A to byla chyba, sračky, jejich pachuť v ústech
Neumí plavat, z mostu neskáče, ženete ho pádlem
Kdyby jenom věřil, tak uzavře smlouvu s ďáblem

Je to ten rohatej zmrd?

Autor Floutkovskij, 11.10.2022
Přečteno 110x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, mkinka, Sonador, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí