štěstí

štěstí

Pod tlakem osudu

děláš i ostudu

možná to nevadí

zelené kapradí

 

Trochu se zastydět

chvíli se nevidět

co někdy naděláš

 

Neber se vážně tak

život tím nekončí

štěstí se neloučí

jen musí chvíli spát

taky snad

 

A když se probudí

zatočí osudí

ty mu jdi naproti

než zase odletí

pryč

Autor Fil, 12.10.2022
Přečteno 180x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, Psavec, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí