Až mé dny pominou

Až mé dny pominou

Anotace: ...má láska věčná zůstane...

Zaťaté do země prsty se lámou, 

do úst se místo slov dere jen hlína,

jak tělo bezvladné krajinou táhnou, 

vytržen ze země, z rodného klína...

 

Z očí už zmizely dvě hvězdy jasné, 

které vždy zářily, když si se smála, 

tak dík vzdávám nebesům za chvíle šťastné, 

za vteřiny nádherné, kdy žili jsme z mála...

 

Teď do prachu vpila se ruměná,

s výdechem včerejším poslední kapka,

zbylo jen torzo,jen schránka kostěná

a jen duše si na věčnost 

"S LÁSKOU V KAPSE" zas pomalu ťapká...

Autor chalcedon, 30.10.2022
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí