Má duše bloudí

Má duše bloudí

Anotace: ...

Má duše bloudí vzpomínkami

na Ty, co již nejsou mezi námi

na čas, který prošli jsme zde spolu

 

Mysl zahalena touláním se v minulosti

vděčnost i za to, že tady jsem

všichni jsme tady hosty

 

Jednou se ztratím ve vesmíru

věřím, že setkám se pak v míru

s těmi, co měla jsem tu ráda

 

S těmi, co předběhli mě

následujíc vesmírný to řád

a jehož pravidla není třeba znát

Má duše bloudí

Autor JSJ, 02.11.2022
Přečteno 110x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Sonador, Matahaja, Psavec, mkinka, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super, moc se líbí .)

02.11.2022 11:40:48 | Constantine

Chápu Tě. Já také v mysli často bloudím. Stačí, když má někdo narozeniny a přijdou slzy.

02.11.2022 11:07:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí