Skartovanej papír

Skartovanej papír

Jsi pradávný pergamen, já skartovanej papír
Odemykáš Vesmír, zatimco já ztrácim klíče
Tvá záchranná práce brzdí moji válku za mír
Vidíš jasně cíle a já koukám zas na výčep

Majestátní zámek, ze mě zbyly jenom trosky
Nepustí mě Země, jsi daleko za Mléčnou dráhou
Tvý přátelé na úrovni, zdravim zalepený mozky
Vyhráváš to s přehledem, já se pořád peru se snahou

Jsi na stupni vítězů, nikdy nedokončim závod
Každej tě chce hladit, já si zkoušim srovnat nos
Chtěl bych tam za tebou, bohužel uzavřeli most
Máš navoněnej byt, mně přestal splachovat záchod..

Autor Floutkovskij, 02.11.2022
Přečteno 95x
Tipy 10
Poslední tipující: Narragan, Fialový metal, šerý, mkinka, Frr, Psavec, Holoxicht
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to jsou životní přešlapy a paradoxy. Štosuješ barvitými proklady. Líbí se mi to.

"Tvá záchraná práce brzdí mojí valku za mír"*

02.11.2022 18:27:55 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí