Mrtvej semafor

Mrtvej semafor

Sedm je dost málo divů
Prázdnej sáček od filtrů, tabák plivu
Přecházim to v noci, kdy je mrtvej semafor
Na předposlední straně vypráví špatnej fór

Pobuřuje seniora
Sem zas plnej nepřesností, chtělo by to korektora
Ptaj se jak se mám, odpovídám na pohodu
Ačkoliv to pár let vypadá spíš na náhodu

Ze záchytky do Albertu za kasu
Je to vážně dřina nevracet se zpátky do časů
Kdy má přítomnost v baru byla na hranici zákazu
Na magistrátu hlásit ztrátu občanskýho průkazu

Pátou

Autor Floutkovskij, 03.11.2022
Přečteno 98x
Tipy 7
Poslední tipující: Houslistka, Frr, Stanislav32, Psavec, Holoxicht, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí