Obraz

Obraz

Anotace: ...

Do rámu napnutý vlastního bytí, 

barvy se rozpíjí, když slza stéká, 

pro důvod vzácnější, než vlastní je bytí, 

duše má živoří a do prachu kleká...

 

Do ticha pokoje,kde stěny se drolí,

kde každičké myšlence těžce se dýchá,

tam každou vteřinu bolest si krojí 

a v paletě zítřejší barvy si míchá...

Autor chalcedon, 03.11.2022
Přečteno 109x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pěkně

04.11.2022 05:24:30 | chalcedon

Rádo se stalo.

04.11.2022 05:28:58 | mkinka

Velmistr obrazu svého.dobre napsané.preji tí veselejší obrázky a jsem s tebou

04.11.2022 05:18:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí