Průlez mezi ploty

Průlez mezi ploty

Anotace: ....

Láska je úděl bez příčiny
Je v gatích vzadu tmavý pruh
Voňavá jako ostružiny
A opojná jak ranní vzduch

Láska je prostě mráz i v létě,
co čeká pouze na Tvé tělo,
konečné místo na lafetě,
jež k smrti ještě nedospělo.

Láska je tichá i když křičí
Jak miluje Tě do ucha
Tancuje naráz u dvou tyčí
U dvou pramenů ropucha

Laská je chladno z horké dlaně,
Tvé nahé tělo na mém laně,
jež houpe se už drahnou chvíli,
můj obdiv k němu stále sílí.

Láska je účet na hostině,
i pravdou skrytou
v každém víně
Láska je novinový článek
v něm samé kecy
na pár stránek

Hledal jsem důkaz o nevině
však láska má jen otázky
teď krátký kvíz je v polovině,

zůstaly stejné obrázky

Láska je
průlez
mezi
ploty,

a taky výkřik ze samoty

„Kdo chce jít se mnou?“
„Já jsem sama!“
„Kdo chce jít se mnou?“
„Já jsem sám!“
„Tak hergot kluci!“
„Vždyť jsem pana!“
„Tak hergot holky…“
„... nejste panny!“


po lanu lezu suchý z vany
obrázky na zeď přitloukám
Autor Jen-Tak, 06.11.2022
Přečteno 90x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Tvbm, Kan, Marten, Fialový metal, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásky pro všechny způsoby a věku. Přesto tolik plevele, v růžích plných květů.
Neprolézat, nepodlézat, nepřelézat, raději vejít vrátky. Pomilovat, ochraňovat, tolerovat. Do samot nevrátit se zpátky.

Zrajeme Čendo.
Přesto máme stále touhy i jisté zkušenosti. Vytrvale sníme, bdíme. Až někdy je to k zlosti.

06.11.2022 02:52:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí