Prázdný plechovky

Prázdný plechovky

Dobře, díky
Prázdný plechovky slouží jako popelníky
Nechci lítostivě žít, tak umírám smíchy
Nevěřim svym očím a vývoji svých chyb

Sem hledanej za tuláctví, čekám na ten záchyt
Rozostřenej obraz a vypadnutej zvuk
Žádný strachy, fakt vrátim ti ty prachy
Já mám děravý boty, do první třídy jde tvůj kluk

Jistě kráčíš životem, mně dělá problém se plazit
Vrážíš všechno do baráku, zvládám tak do popelnice vrazit
Připadám si žádanej jako zubní kazy

Nezvanej na třídní srazy..

Autor Floutkovskij, 08.11.2022
Přečteno 98x
Tipy 5
Poslední tipující: Houslistka, Sonador, Bufik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí