Pro moji dceru Nelinku

Pro moji dceru Nelinku

Naše malá Nelinka,

voní jak rumová pralinka,

co se ale včera stalo,

na to se mě dítě ptalo.

 

Když řádila na pískovišti,

jako všichni malí svišti,

uklouzla na hraně

a její malé dlaně,

zabořila se na ně.

 

Chtěla to však na poslední chvíli,

i když do toho dala všechnu píli,

zachránit, ale nemohla se už více bránit,

a její malá kostička, křupla jak banánová rybička.

 

Ručička to odnesla a na traumatologii ji zanesla,

dnes už sádru má, ale byla statečná,

i když je teď trochu netečná.

Autor Vladislav, 10.11.2022
Přečteno 68x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvbm, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je jí brzo líp

10.11.2022 07:03:45 | mkinka

moc děkuji :-)

10.11.2022 07:28:32 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí