Reklama na hlad

Reklama na hlad

Rozházenej žaludek je základ
Pro holku, kterou miluju, jsem jen reklamou na hlad
Zbytečný jsou řeči o rychlym spalování
Jsem na sebe zvyklej, pryč jsou doby litování

Cenim lidi tvořivý, obdivuju malování
Zpívání, psaní - sebeprezentování
Věk je jenom číslo, pokud zachce se ti zajíčka
Uvařim ti špagety a umíchám vajíčka

Když nebudeš mít chuť, zaleju nám kávu
Povídáš mi o počasí a omáčky okolo
Nehodlám tě dusit, aby si pustila šťávu
Jevíš se mi obráceně, jak si opřela mě o kolo

Je ti těžko viď? Pohladíme bříško
Teče ti to po bradě, já marně hledám víčko
Jsi překrásnej diamant - naplánovaná loupež
Doufám, že mě skousneš..

Autor Floutkovskij, 11.11.2022
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrý.

09.05.2023 18:31:20 | mvan

To je dobrý.

11.11.2022 16:01:58 | mkinka

Děkuju :)

11.11.2022 16:11:29 | Floutkovskij

Rádo se stalo.

11.11.2022 16:12:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí