Sauna

Sauna

Každý týden pravidelně,

do sauny chodíme,

uvnitř všichni bez rozdílu,

se společně potíme.

 

Chceš-li zlepšit imunitu,

nemít kašel ani rýmu,

otužuj se a tělo řádně prohřívej,

za odměnu pevné zdraví,

ten jediný poklad pravý,

tak už nemeškej

a na saunování se dej.

Autor Vladislav, 13.11.2022
Přečteno 101x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Kacíř, Bufik, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá myšlenka. Přidám se.

15.11.2022 23:09:09 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí