Myšlienky...

Myšlienky...

Anotace: ...samovraha, alebo vychádzajúcej hviezdy?

Len jantárové lúče,
Presvitajú hmlovým obrazom.
Tak, ako mi pomaly mizne,
A objavuje sa tvoj obrys.

A v tom rozmazanom svete
Kráčam dúfajúc v zábradlie,
Ktoré ma zase dovádza k šialenstvu.
A dúfaniu.
Že možno tam, o pár metrov,
Zabudnem na ostrosť tvojich slov...

Ach, perspektíva pohľadu.
Autor Guldrun, 15.11.2022
Přečteno 87x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, mkinka, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přimlouvám se za tu hvězdu;)*

15.11.2022 13:25:46 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí