Psaní

Psaní

Moje milá paní,

přišlo Vám dnes psaní,

a to poštou ranní,

ihned zasvítání.

 

Co je tam asi napsáno?

To vskutku nevím,

všechno Vám povím,

ale listovní tajemství,

není veřejné poselství.

 

Známka je oražena z Kolína,

tak Vám píše asi milovaná Pavlína,

že se má dobře, všechno se ji daří

a její srdce zas znovu září.

 

Také si dovoluji odhadnout,

že lásce zas stačila propadnout,

tak neváhejte svůj kufr popadnout,

a jeďte za ní, moje milá paní.

Autor Vladislav, 15.11.2022
Přečteno 85x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se čte.

22.11.2022 06:42:01 | mkinka

Děkuji :-)

22.11.2022 07:07:57 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí