Výčitky

Výčitky

Anotace: Přijdou i odejdou

Je půl čtvrté ráno
A přitom je večer
A právě jsem domů přišel
Do kotle naložil
Svršky odložil
Do postele se položil
Po pivu a rumu
Hudbě a skonu
Nohy ze zimy zebou
A bude to tebou
Svědomí a vědomí
Výčitky přijdou
První i druhá
Třetí i čtvrtá
Malá i velká
Hezká
Byla aspoň hezká?
Otázky se vrší
A venku prší
Taky trochu mrzne
A přesto si pes vrzne
Ovce mu závidí
Krávy to nevidí
A tulák ho povzbudí
A ženy z dívek
Krásná zákoutí mají
Vím i tuším
Když je očima jako pes
Hladím
Omotavám tělo jako škrtič
Had
Prokletý a zakletý
Tlustý a dlouhý
Drsný i hebký
Harry
Říkejme mu
Drsný Harry
Do toho jdou Krišňáci
Se svojí písní
Hare Ráma Hare Ráma Ráma Ráma
Hare Hare
Hare Krišna Hare Krišna Krišna
Krišna Haré Haré Haré
Těžko mi odpověď dají
Byl li to jen sen
Mohu jít v klidu ven
A co když hanba fackuje
Nevím
Zdá lelkuje
Radši se pomodlím
Za duši i tělo
Co to chtělo
Autor umělec2, 19.11.2022
Přečteno 165x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Alci, mkinka, Iva Husárková, Psavec, šerý, paradoxy, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ode zdi ke zdi, a stejnak rozhřešení nikde:)

19.11.2022 09:55:37 | paradoxy

Ahoj a děkuji za komentář.

01.12.2022 11:33:30 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí