Pako

Pako

Krásný písmo, vůně stránek nový knihy
Tvůj úžasnej úsměv, malý prstíky a pihy
Pochvaly a poplácání za náznaky snahy
Prominutí trestu za další vyjetí z dráhy

Mám přichystanou boudu
Vyhazuju pojistky, předstírám výpadek proudu
Otevírám vínko, sypu solený tyčky
Plamen rychle zhasíná jak levný čajový svíčky

Hladíš mě a říkáš, že jsem nejhodnější kluk
Miluju tvůj hlas, vibrace a zvuk
Snažim se nebrečet, dobře víš, jak mám tě rád
Slibuješ mi věrnost, navždy nejlepší kamarád

Kdybych si to vyprávěl, tak sám sobě nevěřim
Podáváš mi ruku, tě vyprovodim ke dveřim
Jsi pryč, já se cejtim zase jako
Pako

Autor Floutkovskij, 28.11.2022
Přečteno 99x
Tipy 9
Poslední tipující: Houslistka, Marten, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí