Testovací jezdec

Testovací jezdec

Vzduchoprázdno uvnitř šrajtofle
Je mi zima od podlahy, ale chybí pantofle
Hledám čistý triko, na každym je flek
Vypadáš jak z filmu, tvůj novej jako Ben Affleck

Chtěli jsme jít spolu, teď jsi vlevo a já vpravo
Nebyla jsi prkenná, já ztrouchnivěl jak dřevo
Ať si držíš štíhlou linii, nebo tlustý střevo
Jsi moje výplata, zpožděnej bankovní převod

Zatimco se fotíš s bávem - doufám, že mi projde jízdenka
I v domácím prostředí si připadám jak host
Jsi nádherná růže, mně nekvete pšenka
Má labutí princezna a mrňavej drozd

Dávám šejdrem kotoul, metáš čistě hvězdy
Sem nikdy nestál na lyžích, ty zvládáš strmý sjezdy
Ten novej je šampión, já testovací jezdec

Blbec..

Autor Floutkovskij, 01.12.2022
Přečteno 98x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Marten, Stanislav32, Sonador, Vivien, Psavec, Bufik, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí