Inflace

Inflace

peníze ztrácí svou hodnotu,

která je pomíjivá jak čas,

v práci denně zažíváš lopotu,

ale inflace je ras.

 

Všechno se zdražilo,

musíš pracovat dvakrát tolik,

hodně se toho změnilo,

aby ti zbylo aspoň na ten rohlík.

 

Nepropadávej ale skepsi

a čekej na lepší časy,

dej si sklenici Pepsi,

nebo vstup do armády spásy.

 

Autor Vladislav, 08.12.2022
Přečteno 70x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefné a znepokojivé.
Ten čuník, je skvělou reflexí doby. Mám takové kreativní nápaditosti tuze rád.*

08.12.2022 12:55:37 | šerý

Děkuji :-)

08.12.2022 13:38:20 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí