,MATKA A DCÉRA (dieťa)

,MATKA A DCÉRA (dieťa)

Anotace: až zážitkom pomaly chápem, čo toto puto pre matku znamená..

V audio forme... 

https://www.youtube.com/watch?v=bdZaOCIOrh8

-----------------------------------------------------

Hladíš ma už od počiatku, 

uisťuješ ma, že štvorlístky nás chránia ako dcéru a matku...

Že i napriek všetkému to zvládneme, 

múdro vybrala si si ma, spolu si sadneme.

 

A držíš pri mne stále, 

či som vytočená už vo vstupnej hale, 

alebo plačem ešte pred obradom,

radosti a smútku.

I keď mám strach, tak v duši kútku,

je neznámy mier....

Ona si Ťa vybrala Zuzi, s tým sa zmier...

 

A čím viac dozrievaš u srdiečka, 

tým viac slzím z pod viečka.

Užívam si naše spoločné okamihy, 

prečo nie sú toho plné knihy?

Komunikujeme spolu, sme prepojené tak mocne, 

keď mám kopavú náladu, Ty ju máš tiež,

keď mám mier v srdci, Ty v brušku možno i levituješ...

Keď sa k Tebe prihováram, odpovedáš...

Keď sa prihováraš, či už len telepaticky Ty,

riešim, či všetko, čo potrebuješ máš,

alebo sa len prejavuješ a chceš poškrabkať na zadočku...

Vzácny vzťah matka dcéra, a to si zatiaľ v brušku... 

 

 

Autor ZUZ271, 11.12.2022
Přečteno 95x
Tipy 4
Poslední tipující: Narragan, Iva Husárková, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem jen semenáč otec... tak co já vím. Ale city matky, pochopím.*

12.12.2022 00:19:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí