Šrámy na srdci

Šrámy na srdci

Šrámy na srdci mám,

jsou vytesány hluboko,

tak na cestu se dám,

půjdu daleko a sám.

 

Co bolí to přebolí

a čas mnohé zahojí,

radost i zklamání,

žalost někdy zahání.

 

Chci jít vpřed a nedívat se zpátky

a zapomenout na ty zmařené pátky,

jinak z té nešťastné lásky,

mi zbudou jen na srdci vrásky.

Autor Vladislav, 23.12.2022
Přečteno 105x
Tipy 7
Poslední tipující: Dcera_Frankensteina, Iva Husárková, Psavec, Emily Říhová, Stanislav32, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné šrámy láska zahojí,
štěstí přeje těm co se nebojí...
Hodně štěstí, Vladislave

23.12.2022 20:57:29 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí