Simonka

Simonka

Štíhlá jako laň,

tělo vysportované,

nikde není tetované,

havraní vlasy,

výrazné řasy,

láska k naturismu

a také trochu k turismu.

 

To je naše Simonka,

kamarádka i do nepohody,

má životní nadhled

a optimistický pohled,

ráda chodí do přírody.

 

Je šikovná švadlenka,

zkrášluje svůj byt,

i nejlepší designér,

měl by z ní radost mít.

 

O zdraví se pečlivě stará,

bylinky a tinktury střádá,

je také dost komunikativní

a pro mnohé velmi atraktivní.

Autor Vladislav, 24.12.2022
Přečteno 92x
Tipy 3
Poslední tipující: Bufik, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí