Tři králové

Tři králové

Tři mudrci z východu,

při svém vánočním pochodu,

přišli se poklonit narozenému Ježíši,

který pro nás později visel na kříži.

 

Hvězda na nebi,

cestu do Betléma jim ukázala,

zprávu o narození nového spasitele,

jich na srdci hřála.

 

Před jeho jesličky,

tři dary položili,

zlato, kadidlo a myrhu

před něj na zem dali,

zdraví a štěstí, mu společně přáli.

 

Autor Vladislav, 05.01.2023
Přečteno 81x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí