chlapský věci

chlapský věci


( - 3. 12. 2022, úterý)

 

chlapský věci

 

 

 

jako každý úterý v hospodě

po tréninku

    švihadlo lapy

    pytel a trocha boxu

 

plíce ještě nevychladly ramena sotva

nesou cigaretu ke rtům

 

zejtra je prvního?“

 

řekne někdo možná já

do ticha kouřových obláčků nesourodých

prchajících pryč do nicoty

 

poločas fotbalu

Anglie Wales

 

zářící okna za našimi zády promítají další díl

seriálu všedních podvečerů

 

onen zdráhavý ruch

 

neformální domácké knajpy

 

ne až ve čtvrtek

 

zejtra je třicet“

 

-

-

 

řekne někdo možná Márty

a ticho si vzápětí znovu překotně obléká rubáš

laskavé mlhoviny

 

-

-

 

jsou věci co se dovíš jenom v hospodě

 

 

 

.

Autor OpilyJohn, 25.01.2023
Přečteno 105x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Psavec, paradoxy, Marten, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře jsi trefil atmosféru...;-)a kdeže starý domácký knajpy jsou...u nás jsme další o silvestru zavírali...letos měla mít sto let, ale nedožila se toho.

25.01.2023 17:27:29 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí