Sníh v ulicích

Sníh v ulicích

Anotace: Zimní verše :)

Sbírka: Zimní zahrada

Sníh zas v ulicích víří
vítr jezdec koně pohání
vločky letí, jak bílé chmýří
a zem s mrazem jsou oddání

V únoru den je sivý,
jak sníh, jenž větve láme,
až ozve se hlahol děsivý
dobře ten pocit známe

Noční vichr větve rval
jako Herodes ruce dětí
ač každý se za okny bál
další vločka k zemi sletí
Autor Petr27, 01.02.2023
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, mkinka, Kan, Sonador, Fialový metal, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí