Člen posádky

Člen posádky

Příjmový oddělení - detox
Oddělená společnost, bojovníci za koks
Vyznavači lihu přiznávají nemoc
Je nás tu tak setina, zbytek nechce pomoct

Čtyři body ze šesti hned z prvního testu
Radek balí kufry - nástup k výkonu trestu
Láďa objednává chlebíčky, řádně dokončil léčbu
Cejtim se tu skvěle, netoleruje se lež tu

Večerka je v deset a budíček v šest
Třídní ze základky koukala by, kam to dotáh Šeps
Dvakrát denně úklid, nikde není takhle čisto
Každý úterý je generál, krásné je to naše místo

Závislost je špína, která se tě drží navždy
Vyléčit se zkrátka nedá, spadnout na dno může každý
Tak člověče nezlob se, ne vždy se šestka hodí
Jsem novým členem posádky

Všichni na stejný lodi..

Autor Floutkovskij, 02.02.2023
Přečteno 124x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, Frr, Stanislav32, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak přeji hodně sil a dostatečně silnou motivaci...
Opatruj se

05.02.2023 19:46:00 | Emily Říhová

...jo to bude suchej Únor...;-)těžký téma, ale není v tom člověk sám.

02.02.2023 21:34:06 | Marten

Je dobře, že o tomto píšeš. Je to bolestné téma, ale je třeba o tom mluvit.

02.02.2023 14:05:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí