Závisláček

Závisláček

V pátek večer žijou bary, třeba Malej růžek
Psychohrátky v komunitě, převlíkání lůžek
Závisláček pod kontrolou, předstírat to může
Policajti, feťáci, vojáci a líná kůže

Dneska třikrát druhý místo ve stolním tenise
O hmotnou nouzi zažádal sem, nemám peníze
Chci vynaložit jinak se životem svym
Zatim pravidelně jim a dobře spim

Díky vzácný krátkodobý zimní bouři
Dovoleno bylo nám hned před budovou kouřit
No, venkovní kuřárny zely prázdnotou
Jsme tu různorodá parta, co netrpí samotou

Já, alkoholik na dně, lámu čaj a vodu
Funguju tu svědomitě bez trestného bodu
Málem zničil sem si život - ten, co pořád pije
Záleží to na mně

Terapie..

 

Autor Floutkovskij, 03.02.2023
Přečteno 133x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, janet_desp, Frr, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré,psaní je též terapie

05.02.2023 06:00:12 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí